У війні з російськими окупантами загинули військові з Кіровоградщини. Точка доступу публікує імена Героїв, про загибель яких нам стало відомо сьогодні, 3 грудня.

В Онуфріївській громаді повідомили, що 1 грудня під час виконання бойового завдання близько міста Бахмут на Донеччині внаслідок ворожого мінометного обстрілу загинув Олександр Щербаков, 1994 року народження.

Про дату та час поховання Героя повідомлять додатково.


У Світловодській громаді повідомили, що 1 грудня в боях за Україну героїчно загинув старший солдат, водій Олександр Буріко, 1974 р.н.

Загинув чоловік унаслідок ворожого мінометного обстрілу. 

Інформацію про поховання Героя повідомлять згодом.


Також у Світловодській громаді повідомили, що загинув Олександр Безручко, 1976 р.н..

Життя воїна обірвалося на передовій 3 вересня в с. Сухий Ставок Херсонської області в результаті артилерійського обстрілу.

Інформацію про поховання Героя повідомлять згодом.


У Смолінській громаді повідомили, що 18 жовтня під час виконання бойового завдання поблизу села Яковлівка Бахмутського району Донецької області був тяжко поранений лейтенант Котляренко Дмитро Котляренко, 2000 року народження.

Після тривалого перебування у реанімації, від отриманих тяжких травм, серце Дмитра зупинилося.

Чоловік народився та проживав у Хмельовому.

Попрощаються з Дмитром Котляренком завтра, 4 грудня, об 11:00 по вул. Некрасова, 12, у с. Хмельове. О 12:00 у Свято-Миколаївському храмі с. Хмельове пройде відспівування померлого.



Головне сьогодні